



ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι τραχανά
5 ποτήρια νερό
1\2 περίπου φέτα
6 αυγά
φύλλο κρούστας
πιπέρι
καθόλου αλάτι αν η φέτα είναι αλμυρή ,αν δεν είναι λίγο αλάτι
1 ποτήρι γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το τραχανά και 1 ποτήρι με το νερό σε μέτρια θερμοκρασία και τον βράζουμε ώσπου να πιει το νερό, σκέτο χωρίς τίποτα άλλο. Αν σωθεί το νερό και δεν έχει βράσει προσθέστε ζεστό νερό. Σ’ ένα μπολ θρυμματίζουμε την φέτα με καθαρά χέρια ή με ένα πιρούνι, ρίχνουμε, τα αυγά και τον τραχανά που έχει βράσει [να τον βράσετε ώσπου να πιει όλο το νερό] λίγο πιπέρι. Αν η φέτα επαναλαμβάνω δεν είναι αλμυρή προσθέστε λίγο αλάτι. Στρώνετε στο ταψί 3 φύλλα τα οποία θα τα λαδώνετε με το πινελάκι ή με την χούφτα ένα ένα, ρίχνετε το μίγμα του τραχανά, όχι όλο μια λεπτή στρώση. Ξαναβάζετε 3 φύλλα, τα οποία πάλι ένα ένα λαδώνετε, πάλι τραχανά τον υπόλοιπο και από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα αν σας παίρνει ο χώρος του ταψιού ξανακάντε το ίδιο. Την κλείνετε καλά στις άκρες, την χαράζετε και τις βάζετε λάδι σε όλη την επιφάνεια, αφού την χαρακώσετε ελαφρά .Την ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο και μόλις παίρνει να ροδίσει, την βγάζετε και ρίχνετε το ένα ποτήρι γάλα από πάνω και ξαναψήνετε να το πιει όλο και να χρυσαφίσει. Καλή επιτυχία και καλή όρεξη. Έχει πολύ ωραία γεύση!!
1 ποτήρι τραχανά
5 ποτήρια νερό
1\2 περίπου φέτα
6 αυγά
φύλλο κρούστας
πιπέρι
καθόλου αλάτι αν η φέτα είναι αλμυρή ,αν δεν είναι λίγο αλάτι
1 ποτήρι γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το τραχανά και 1 ποτήρι με το νερό σε μέτρια θερμοκρασία και τον βράζουμε ώσπου να πιει το νερό, σκέτο χωρίς τίποτα άλλο. Αν σωθεί το νερό και δεν έχει βράσει προσθέστε ζεστό νερό. Σ’ ένα μπολ θρυμματίζουμε την φέτα με καθαρά χέρια ή με ένα πιρούνι, ρίχνουμε, τα αυγά και τον τραχανά που έχει βράσει [να τον βράσετε ώσπου να πιει όλο το νερό] λίγο πιπέρι. Αν η φέτα επαναλαμβάνω δεν είναι αλμυρή προσθέστε λίγο αλάτι. Στρώνετε στο ταψί 3 φύλλα τα οποία θα τα λαδώνετε με το πινελάκι ή με την χούφτα ένα ένα, ρίχνετε το μίγμα του τραχανά, όχι όλο μια λεπτή στρώση. Ξαναβάζετε 3 φύλλα, τα οποία πάλι ένα ένα λαδώνετε, πάλι τραχανά τον υπόλοιπο και από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα αν σας παίρνει ο χώρος του ταψιού ξανακάντε το ίδιο. Την κλείνετε καλά στις άκρες, την χαράζετε και τις βάζετε λάδι σε όλη την επιφάνεια, αφού την χαρακώσετε ελαφρά .Την ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο και μόλις παίρνει να ροδίσει, την βγάζετε και ρίχνετε το ένα ποτήρι γάλα από πάνω και ξαναψήνετε να το πιει όλο και να χρυσαφίσει. Καλή επιτυχία και καλή όρεξη. Έχει πολύ ωραία γεύση!!

Άρθρα του ίδιου συντάκτη
01/07/2011 | Γλώσσες τηγανιτές
01/07/2011 | Kέικ με κεράσια και μαρμελάδα
01/07/2011 | Γρανίτα φράουλα
30/06/2011 | Ομελέτα
30/06/2011 | Στραπατσάδα
30/06/2011 | Σοκολατένιος πειρασμός ψυγείου!!
20/06/2011 | ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΓΩΤΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!
06/06/2011 | ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ!
31/05/2011 | ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ!!
22/05/2011 | Λιγκουίνι με γαρίδες
Πρέπει να συμπληρώσετε το είδος του επαγγέλματος που ψάχνετε

Όλο γκρινιάζουμε ότι δεν έχουμε ρούχα, και όλο οι ντουλάπες μας, ασφυκτιούν!
Για να ξαλαφρώσεις ντουλάπες και συρτάρια, χωρίς να χρειαστεί να πετάξεις τίποτα, απλά άλλαξε τον τρόπο που τακτοποιείς κάποια ρούχα!
Τα λεπτά ρούχα, όπως μακό, κολλάν καθώς και αυτά που δεν τσαλακώνουν εύκολα, όπως μάλλινα πουλόβερ και φόρμες γυμναστικής, μπορείς να τα τυλίξεις ρολό, και να τα τοποθετήσεις στα ράφια. Αυτομάτως η ντουλάπα σου θα αποκτήσει πιο οργανωμένο look αλλά και θα εξοικονομήσεις τουλάχιστον το 1/3 του χώρου που υπήρχε!
Για να ξαλαφρώσεις ντουλάπες και συρτάρια, χωρίς να χρειαστεί να πετάξεις τίποτα, απλά άλλαξε τον τρόπο που τακτοποιείς κάποια ρούχα!
Τα λεπτά ρούχα, όπως μακό, κολλάν καθώς και αυτά που δεν τσαλακώνουν εύκολα, όπως μάλλινα πουλόβερ και φόρμες γυμναστικής, μπορείς να τα τυλίξεις ρολό, και να τα τοποθετήσεις στα ράφια. Αυτομάτως η ντουλάπα σου θα αποκτήσει πιο οργανωμένο look αλλά και θα εξοικονομήσεις τουλάχιστον το 1/3 του χώρου που υπήρχε!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ...
25 πρόσωπα
2355 δημοσιευμένα άρθρα
99 ατάκες
17 videos
1 αρχεία ήχου
449314 προβολές από 1/5 έως 28/5
498907 προβολές τον προηγ. μήνα
527242 προβολές τον Μάρτιο